Bio Scents

Portugisisk brand – hvor kodeordene er bæredygtighed, økologiske & rene produkter.

De har vunder priser for deres unikke produkter og deres smukke design på emballagen.

Bio Scents produkter er alle 100 % naturlige og indeholder ingen kunstige dufte, farvestoffer, alkohol eller vand. De er koncentreret.og af meget høj kvalitet.

Der findes essentielle oiler, Wax melts, Oil Burner, Duftposer og body oil.

Body oil

NB. Midlertidig udsolgt pga. emballage problemer.

Fugtgivende kropsolier / Body oil er en fantastisk tilføjelse til dine hudplejerutine.

Vi har udvalgt kropsolier / Body Oil som alle er lavet af naturlig materialer og som hjælper med at give din følsomme hud det boost, den har brug for for at reparere sig selv og forblive sund.

Vores kropsolier er duftende med kun 100% rene og organiske æteriske olier samt ingen parfume, vand eller kemiske stoffer.

Bodyoils fra Bio Scents findes i 5 varianter.

Den vejledende udsalgspris er 159 kr. 

Essentielle oiler

Bio Scents organiske essentielle olier er rene ekstrakter fra økologisk opdrættede planter og ekstraheret ved mekanisk ekstraktion, som koldpressning og dampdestillation. De er utroligt alsidige og kan bruges som en kosmetisk ingrediens til naturligt at dufte dit hjem, i DIY rengøringsprodukter og meget mere. De organiske essentielle olier er velegnede til brug med enhver oliebrænder eller diffusor.

De organiske essentielle olier er pakket i glasflasker med træhætter for at være så plastfrie, som muligt. De har en lille dråbeprop, der giver dig mulighed for at kontrollere hældningen i dråber og for at sikre, at olien ikke trænger ind i træhætten.

Der findes 18 varianter.

De vejledende udsalgspriser starter fra 89 kr.

Wax melts

Duftvoks eller wax melts er dybest set et duftlys, men alligevel ret så forskelligt fra duftlys.
Det er små stykker af duftende voks uden væge, der smeltes i stedet for at brændes. Ved at smelte istedet for at brænde dem, fordampes olierne i luften og afgiver skønne dufte dit rum uden at brænde olierne og brænde voks.
Man bruger dem i små oliebrænder. Vores duftvoks er lavet af rapsolie, som har et smeltepunkt der er højere end andre voksarter, som soja og bivoks. Rapsolie giver desuden en renere forbrænding og er langt mere bæredygtig.

Pga. det højere smeltepunkt er det derfor vigtigt, at du bruger en lille oliebrænder,
så den maksimale afstand mellem toppen, hvor voksen anbringes og fyrfadslyset er ca. 5 cm. Hvis din oliebrænder er større eller højere, skal du blot placere fyrfadslyset på noget for at bringe flammen tættere på toppen.

Den vejledende udsalgspris er 129 kr.

Keramisk olie brænder

Oliebrænder til duftvoks & essentielle oiler. Både essentielle olier og voks er fantastiske at bruge sammen med en oliebrænder til at give dufte dit hjem på en naturlig måde.

Bio Scents olie brænder er lavet på en lille keramiker værksted i Portugal.

Den vejledende udsalgspris er 169 kr.

Duftposer med Portugisisk Lavendel

Duftpose er med duften af Portugisiske lavendel marker – en beroligende duft af blomstrende lavendel. 

Duften af lavendel eller cedertræ i skabe og skuffer giver ikke kun en dejlig duft men er desuden forebyggende mod skadedyr. I dag er vi heldigvis ikke så plaget af møl, som tidligere, men møl kan dog stadig komme ind i huset via mel, gryn og nødder. Dette forbygger duften af lavendel & cedertræ imod.

Giv skabe & skuffer duften af lavendel blomster blomster – praktisk pose til ligge i skuffen eller hænge på bøljen.

Posens indhold er 100% organisk lavendelblomster. Den holder i ca. 2 år og sørge for, at dit tøj og værelse altid lugter frisk. Bare klem posen et par gange om måneder for at frigive mere af sin himmelske naturlige duft.

Giftsets

Bio Scents har skabt en række plastfrie og farverige gavesæt for at overraske dine kære. Vores essentielle oliegavepakker findes i 3 varianter, med tre æteriske olier  samt information om æteriske olier generelt, hvordan man bruger dem og nogle oplysninger om de tre specifikke olier indeni.

Pessen elsker Bio Scents

Pessen elsker Bio Scents og bringer jævnligt redaktionelt omtale af Bio Scents produkter.

Her kan nævnes Marie Claire, Woman&Home, The Sun Fabulous, Absolut London, Woman`s Fitness, Hitched, Absolutely Mama, Sheerluxe.

Ønsker du mere viden om Bio Scents?

Book aftale her eller shop online.

Book aftale