Pomax

Pomax er et Belgisk brand, der har stor fokus på ballancen i livet, ikke kun mellem mennesker & miljøet, men også ballance i selve livet.

De producere produkter til hjemmet, der er unikke og fokus på denne ballance, samt vigtigheden i at være et ansvarlig bæredygtig brand.

Kollektionen spænder fra accessorier til køkkenet til møbler og dekorations artikler.

Pomax er et bæredygtige brands og Pomax gør meget udaf at være et ansvarlige og miljøbeskyttende brand.

Table Art

Pomax service og køkkenredskaber giver dig både produkter af høj kvalitet og t unikt service. Alle artiklerne i kollektionen er lavet af naturlige materialer, formet af menneskelige hænder og glaseret med farvede, gennemsigtige, matte eller reaktive glasurer, som får subtile farver og specialeffekter under påvirkning af varmen under bagningsprocessen.

Det er netop på grund af denne uforudsigelighed, at udvælgelsesprocessen er meget hård. Alle dele af en kollektion skal matche hinanden med hensyn til farve, udseende og form.

Ud over det æstetiske aspekt leverer Pomax også kvalitet tilpasset hverdagen. Alt service er lavet af porcelæn, fajance eller stentøj og da det bages ved meget høje temperaturer, er det altid egnet til brug i ovnen (op til en temperatur på 250 ° C). De fleste af artiklerne, dog undtagen dem med metalglasurer, kan også tåle mikrobølgeovn. Metalglasurerne reagerer imidlertid med mikrobølger og kan forårsage gnister.
Alle serier tåler opvaskemaskine, men vi anbefaler, at man lader keramikken tørre godt, inden den lægges i skabet, da den er ret porøs og kan optage fugt.

Table Art kollektionerne er bred og med stor variation.

Funitures

Kollektion with a statement…

Pomax brede udvalg af moderne møbler er perfekt til den moderne og komfortabele indretning med det naturlig rå stil.

Overraskende materialer, legende farver og elegante former giver mulighed for at personliggøre indretningen på en stilfuld måde. Kerneværdierne i Pomax er integreret på en unik måde baseret på de nyeste trends med fokus på bæredygtighed & naturlige materialer.

En attraktive møblekollektion lavet af naturlige materialer, der udstråler varme og hyggelig stemning gennem deres autentiske, enkle former, farver og materialer, men vores industrielle touch -kollektioner kombinerer den kølige effekt af metal med træ, bambus og tekstiler.

Unique dekoration

Uanset din stil eller dit budget finder du den perfekte dekoration hos Pomax. Sortiment består af en imponerende mængde valgmuligheder fra håndblæst glas og keramiske vaser til multifunktionelle metaldekorationer.

Keramik krukkerne i flere størrelser lige fra små til meget store. Glasur og finish i unikke kvaliteter, der gør hele krukke serien utrolig eftertragtet.

Desuden et stort udvalg af lysstager i genbrugsglas og lanterner i alle former og størrelser, bakker og kurve, knagerække og andet tilbehør til indendørs og udendørs.

Kollektionen har fokus på bæredygtighed og genbrug og er som oftes håndlavet i mindre workshops.

Belysning til loft, væg og bord

At vælge den rigtige belysning er helt afgørende for indretningen af et hjem eller kontor, da helheds indtrykker er så afhænger af den rigtige mængde lys.

Gulvlampe, bordlampe eller pendel – du kan finde det hele hos Pomax.

Fra håndblæst glas til forarbejdet metal, fra fintvævet siv til flettet bambus, fra kunstigt udformet polyresin til fjollede sandstens agglomerater, valget er uendeligt.

Ud over lamper, der fungerer på standard netstrøm, har vi også et stort antal produkter i vores sortiment, der er udstyret med LED lys og fungerer på batterier, hvilket giver dig mulighed for at placere dem, hvor du ønsker lys inde som ude.

Bredt udvalg af kvalitets stearinlys

Vores sortiment af stearinlys er en fast del af vores sortiment.

Hvert Pomax stearinlys er håndstøbt og formet hos en lille producent i Asien. Der bruges kun voks af bedste kvalitet, og en bomuldsvæge sikrer jævn forbrænding uden unødig røg.

Der findes et fast basis sortiment i farver og derudover kommer der nye farver hver sæson. Farverne er nøje afstemt med resten af kollektionen og tidens trend.

Ønsker du Pomax i din butik kan du hente B2B prisliste

Tryk her

Tekstiler

Puder, plaids og tæpper

Ansvarligt iværksætteri og samtidig æstetik, ansvarlighed og brugervenlige produkter – det er den forpligtelse, der kommer unikt til udtryk i Pomax`s tekstilkollektion. Bløde og behagelige stoffer, muntre farver og dynamiske, hvoraf hovedparten af kollektionen er lavet i hånden.

Derved sikres, at der udvises den største omhu med puderne, som er vævet og strikket af rigtige mennesker og ikke af maskiner. Der bruges en række forskellige materialer, men især blødt bomuld, naturlig viskose, uld og slidstærkt akryl. Fyldet af ​​vores puder er lavet af brandhæmmende materialer for optimal sikkerhed.

Desuden er der en del plaider, der er vævet og giver den ultimative beskyttelse mod kulde i superbløde materialer…. jo varmere jo bedre.

Tæpper findes til både ude og inde. De uden dørs tæpper er lavet af Decolan af høj kvalitet. Dette er et fint syntetisk, varmesættet garn af høj kvalitet, der har et uldlignende udseende, men er superbestandigt. Enhver plet (kaffe, vin osv.) Kan fjernes ved hjælp af en højtryksrenser.

Hvad er endnu bedre er at disse tæpper er fremstillet i EU  rent faktisk i Belgien, hvor Pomax kommer fra. Dette har betydning for vores bæredygtige fodaftryk og Pomax gør meget udaf at være et ansvarlige og miljøbeskyttende brand.

Wall Deco

Vægdekoration er igen belvet en vigtig del af indretningen. Poax kollktionen er fuld af spejle, små hylder, knagrækker & billeder til væggene.

Spejle i alle former og størrelser, der ikke bare er smukke og praktiske, men de kan desuden forstørre et rum optisk og skabe en 3d oplevelse.

Mix spejle med adre vægelementer, ure og billedlærreder med levende farver og forskellige teksturer.

Man kan skabe sit eget peronlige og kunstneriske udtryk med Wall Art – væggene fortæller en historie.

Garden og Orangerie

Christmas

I julen fejrer folk varmen og kærligheden ved at være forbundet. Det er let at forestille sig, at hele familien hygge sig under de glimtende julekugler.

Det er derfor logisk, at Pomax ønsker at være en del af dette ved at skabe stemningen ved juletid. Kollektionen er bred lige fra glitterbelysning i forskellige designs og farver, smukke fyrfadsstager i glas og stearinlys, julepynt og gaveideer.

Bring on the holidays!

Se katalog

Her kan du se hele kataloget fra Pomax og ønkser du at blive oprettet som B2B kunde hos Poamx opret dig her.

Du er også velkommer til at skrive til mig på jb@studiobuus.dk.

Pomax sælger også til Stylister, projekter og komplette interior opgaver

Kontakt mig for nærmere info på jb@studiobuus.dk.

Ønsker du mere viden om Pomax?

Book aftale her eller shop online.

Book aftale