Yoshiko

Yoshiko er et hollandsk brand, der laver unikke produkter af naturmaterialer.

Yoshiko betyder livskvalitet. Produkterne bliver produceret af bæredygtige materialer på mindre værsteder i Bangladesh, hvor udsatte kvinder arbejder under ordentlige arbejdsforhold.

De har specialiseret sig i kurve og tæpper, men laver også en del andre interessante produkter til hjemmet.

Hundekurve

Smuk flettet hundekurv med blød og behagelig vaskbar pude.

Fantastiske hunde- & katte kurve i elefantgræs. Din hund eller kat vil elske denne hyggelige kurv med den bløde pude i bomuld & polyester. Findes i 3 størrelser – small, medium & large.

Brandet bag kurven er – Hollandske Yoshiko – der har værdigrundlaget at produktionen af deres produkter skal støtter udsatte kvinder. Dette tydeliggøres ved at, der på flere varer er en håndlavet pins – lavet af piger i 15 års alderen fra Dhaka. De laver disse pins, som en del af deres uddannelse for at lære at klare sig selv og for at give dem en bedre fremtid.

Yoshiko`s produkter er alle i høj kvalitet og ofte benyttes gammelt håndværk mæssige teknikker når produkterne fremstilles. Det er dog vigtigt at have for øje at det er naturprodukter og at der være unikke detaljer, som tydeliggør at imperfection is perfection. Alle unikke produkter med charme.

Materiale:

Kurv : 100% elefantgræs

Puden: Bomuld & polyester

Dørmåtter

Klassisk dørmåtte – håndflettet og i de reneste naturmaterialer.

En bestseller & et hit hos bloggerne – rent retro stil og alligevel enkelt i designet, så den passer ind i de fleste hjem. Dørmåtten er håndflettet og lavet i det reneste jute. Materialet Jute er i sig selv “selvrenende” og det er bl.a. derfor jute i gennerationer er blevet brugt til tæpper & dørmåtter.

En ren klassiker, der bringer minder frem fra tidligere tiders trend og nu igen trendy i vores indretning.

Den måler 85 x 50 cm og findes i 2 farver sort & natur

Brandet bag kurven er – Hollandske Yoshiko – der har værdigrundlaget at produktionen af deres produkter støtter udsatte kvinder. Dette tydeliggøres ved at, der på flere varer er en håndlavet pins – lavet af piger i 15 års alderen fra Dhaka. De laver disse pins, som en del af deres uddannelse for at lære at klare sig selv og for at give dem en bedre fremtid.

Yoshiko`s produkter er alle i høj kvalitet og ofte benyttes gammelt håndværks mæssige teknikker, når produkterne fremstilles. Det er dog vigtigt at have for øje at det er naturprodukter og at der være unikke detaljer, som tydeliggør at imperfection is perfection – ren Wabi Sabi Lifestyle. Alle unikke produkter med charme.

Vasketøjskurve

Håndlavet fletkurv i søgræs til div. opbevaring og den store kurv til dit vasketøj.

Saml dit vasketøj i den store Rezaul kurv og læg dine badeværelsesfavoritter i den lille Rezaul kurv eller vælg mellem størrelsen. Kurvene er håndlavet af naturligt søgræs og hvidfarvet søgræs. Fletkurven har 2 praktiske hanke, der gør den let af tage med til vaskemaskinen samt et låg med top.

Findes i 3 størrelser – S, M og L.

S – 28 cm x 22 cm og højde 22 cm

M – 35 cm x 40 cm og højde 40 cm

L – dia 42 cm x 50 cm og højde 50 cm

Accessories til Badeværelset

En perfekt lille veninde gave til den miljøbeviste….

Sæben er lavet af rene naturlige ingredienser og sæabeskålen er smukt genbrug af de eller ofte efterladte kokosskaller eller naturlige hamklude samt cover til kleenex.

Alt i naturmaterialer og med fokus på en bæredygtig livsstil.

Dørstopper

Accessoriers til hjemmet af naturmaterialer…

Doorstop er en rutisk flettet kugle med hank, som findes i flere farver.

Ligesom resten af produkterne fra Yoshiko er det den gode historie og det bæredygtige, der er i fokus hos Yoshiko.

Ønsker du at få dine egen designede produkter er dette også en mulighed hos dem – da de arbejder med mindre workshops kan næsten alt lade sig gøre.

Dækkeservietter

Puder i natur materialer

Se katalog

Her kan du se Lookbook fra Yoshiko.

Ønsker du at blive oprette som B2B kunde kontakt jb@studiobuus.dk.

Tæpper i flere former og str.

B2B prisliste

Tryk her

Ønsker du mere viden om Yoshiko?

Book aftale her eller shop online.

Book aftale