Château de Versailles duftlys

Kollektionen inspireret af Château de Versailles hylder fransk knowhow og kunsten at leve.Château de Versailles betroede Emosia Gruppen, som også står bag Maison Berger og BLF til design og produktion af kollektionen. Hele serien er fremstillet i Frankrig, nær Nantes. Fra dette samarbejde blev, der født en unik kollektion inspireret af dette emblematiske slot, der tilhører den franske kultur arv. Otte unikke dufte tager dig til hjertet af og gennem hele Château de Versailles slottet og haven. Hver duft fremkalder referencer til et væsentligt sted eller historisk karakterer, der har præget dets historie: Eaux des Rois, Boudoir de la Reine, Trianon 1693, Galerie des Glaces ... Hvert glas er et unikt stykke mundblæst kunst lavet af franske glaspuster. Når lyset er brændt, kan glasset genbruges, som vase eller lysestage.

FRENCH MANUFACTURING AND KNOW-HOW

A collection manufactured in the purest tradition of French waxmakers, which combines exceptional quality and know-how.

-

En historie om mænd og kvinder samt om talent og passion. Lysene er fremstillet på Emosia`s fabrik i Cugand, Vendée i Frankrig, hvilket giver en unik kvalitet og lugtoplevelse. Mere end 10 eksperter og omsorgsfulde hænder har bidraget til fremstillingen. Hver duftlys er håndlavet og duft- & vokseksperter, der har valgt den bedste sammensætning til at sprede duften og desuden er der valgt den bedst egnede bomuldsvæge for at sikre en ideel forbrænding.

Se mere om Chateau de Versailles på deres Website her

Chateau de Verasilles, Danmark varetages af Studio Buus. Ønsker du at købe Chateau de Versailles til din butik, så kontakt Studio Buus  jb@studiobuus.dk.