Maison Berger, Danmark - B2B

MAISON BERGER PARIS

Mere end 120 års erfaring ..........

Det hele begyndte med en god intention, hvor Kemikeren Maurice Berger i slutningen af ​​1800-tallet ønskede at rense luften
på hospitalsstuerne.

En innovativ proces blev født og et system med diffusion via
katalyse, som ikke skjulte lugte og uønskede partikler, men faktisk ødelagde dem og på den måde rensede luften. Lampe Berger var en unik fransk kreation med en patenteret teknik. Det er takket være lampens katalytiske brænder, som stadig den dag i dag tilbyder uovertruffen rensning af luften samt en delikat duft kvalitet.

Senere kom mødet med kunstens verden, opmærksomheden fra berømtheder gennem årtier, som roste den innovative lampe og i dag er fortolket af mange kendte designer fra hele verden.

Maison Berger er et af de førende mærker indenfor dufte til hjemmet. De har mere end 120 års erfaring med de patenterede lamper, der er kendt som Lampe Berger. Lampe Berger lamperne er både en Luftrensende- og Duftlampe og også Air Purifier i en lampe.

 

LAMPE BERGER GENNEM MERE END 120 ÅR

Lampen går fra funktion til Style


Designet af lamper havde i 20èrnes begyndelse fokus på Art Nouveau, hvor det smukke og det nyttige elegant flettede sammen og hvor kunst blev en daglig fordybelse.

Fremdrevet af æraens kreativitet og visionerne fra en generation af Coco, Picasso og Cocteau, blev Lampe Berger forfremmet fra objekt til ikonisk lampe. Desuden flyttede fokus fra udelukkende at at rense luften for uønskede partikler til også at have fokus på at skabe en stemning med unikke franske dufte.

Det var ikke længere bare en effektiv glas lampe, men en elegant lampe med stil. Dette fokus har Maison Berger videreført og i dag er fokus stadig på at rense luften og samtidigt diffusere delikate dufte til rummet. Det næste kapitel af historien var allerede ved at blive skrevet.Se mere om Maison Berger på deres Website her

Maison Berger, Danmark varetages af Studio Buus. Ønsker du at købe Maison Berger til din butik, så kontakt Studio Buus

jb@studiobuus.dk