Om Studio Buus


Studio Buus - mere end 20 års erfaring indenfor interiør, wellness og dufte.

Inspirationen til Studio Buus er hente i en Ayurvedisk tankegang, et holistisk livssyn og filosofien bag Wabi Sabi livsstil. 

Wabi Sabi:

Wabi Sabi, der er en gammel japansk filosofi og betyder "Perfectly Imperfect". Wabi Sabi fokusere på at se og finde det perfekte i det uperfekte i alt vi omgiver os med, i livet og i de mennesker vi holder af og vælger at dele livet med.  

Holistisk livssyn:

Vi bliver i dag konstant bombarderet med indtryk og for at skabe balance skal vi træffe nogle vigtige valg. Et holistisk livssyn og nøje udvalgte beslutninger uanset om det er personligt eller et køb af en varer bliver derfor essentiel. Vi har derfor skabt et univers i Studio Buus, der er både holistisk og spirituelle med produkter der understøtter balancen i livet og dit velbefindende. 

Bæredygtig - en naturlig del:

At leve i pagt og med stor respekt for vores natur og klode, det er lige i vores ånd og en narturligvis del af alle produkter, du finder i Studio Buus. De produkter vi vælger ud til skal kunne stå inde for en bæredygtig livsstil, er oftest økologiske, skal være holistiske samt kunne gøre en positiv forskel. 

Smukt er også holistisk:

En Wabi Sabi livsanskuelse er desuden at respektere og finder skønhed i det autentiske, naturligt slidtage og det uperfekte i alt vi omgive os med og ikke mindst i os selv, som mennesker. Det handler om at "finding strength in Imperfection".

Respekt & autentisk:

Vi har i Studio Buus kombineret denne gamle Japanske livsstil sammen med moderne Biophilia. Biophilia er kærlighed til livet og naturen med respekt for begge. Det handler om at være autentisk og passe på sig selv, hinanden og kloden.

Omsat til produkter til dig:

Denne tankegang og filosofien er for alvor på vej ind i vores personlige univers af wellness produkter, interiør bolig og livsstil - enkle, rene linjer & design, naturmaterialer kombineret med naturligt slidtage, nøje udvalgte materialer, knækkede kanter og organiske former. For japanere er Wabi Sabi både en form for skønhed og en livsstil - det handler om at være opmærksom på detaljerne, det flygtige, dagligdagens momenter og vigtigst af alt, at leve enkelt og i pagt med naturen og være autentisk.

Univers til dig:

Studio Buus er en opfordring til os alle om at sætte tempoet ned, være til stede i nuet og finde glæde i livets små hverdags øjeblikke. Vi har valgt produkter, der passer til netop dette - skab et hjem med ren luft renset for skadelige partikler med vores luftrenser, skab dit eget spa med skønne sæber & dufte, holistiske skønhedsprodukter til dig,  noter alle dine unikke tanker og ideer ned i en Upcycled notesbog og meget mere - gå på opdagelse i vores univers.

Konstant udvikling:

Vi har ladet os inspireret til Studio Buus med varer, vi syntes lever op til de krav en moderne forbruger har, stiller og ønsker. Du vil finde varer fra hele verden, men alle varer er nøje udvalgt. 


Studio Buus er vores bud på en moderne holistisk hverdag her i Skandinavien.
Take a Breath - Take a Break