Om Studio Buus


Studio Buus er mere end 15 år gammelt firma, dog som B2B

Vi valgte dog i 2021 at etablere webshop også og her er Inspirationen til denne hente i den Japanske filosofi Wabi Sabi og betyder "Perfectly Imperfect".
Wabi Sabi har fokus på at se og finde det perfekte i det uperfekte, både i de ting vi omgiver os med og som betyder noget for os, i livet og de mennesker vi holder af og vælger at dele livet med, samt ikke mindst i den mere spirituelle del af livet.
Det er også at leve i pagt med naturen og med stor respekt for vores klode og det er lige i vores ånd. De produkter vi vælger ud til webshoppen skal kunne stå inde for en bæredygtig livsstil, er oftest økologiske, skal være naturligt smukke og firmaerne bag de forskellige mærker, skal være miljøbeviste og ansvarlige og gerne deltage i, at vi alle passer på verden omkring os.
Wabi Sabi  respekterer og finder skønhed i det autentiske, naturligt slid og det naturligt uperfekte i både de ting vi nøje vælger at omgive os med og ikke mindst i os selv, som mennesker. Det handler om at "finding strength in Imperfection".
Vi har i webshoppen kombineret denne gamle Japanske livsstil sammen med den moderne Biophilia, der er kærlighed til livet og naturen med respekt for begge. Det handler om at være autentisk og passe på sig selv, hinanden og kloden. Denne tankegang og filosofien er på vej ind i vores bolig og indretning samt i vores livsstil - enkle, rene linjer & design, naturmaterialer kombineret med naturligt slidte ting og materialer, knækkede kanter og organiske former. For japanere er Wabi Sabi både en form for skønhed og en livsstil - det handler om at være opmærksom på detaljerne, det flygtige, dagligdagens momenter og vigtigst af alt, at leve enkelt og i pagt med naturen og være autentisk. Vores webshop er en opfordring til os alle om at sætte tempoet ned, være til stede i nuet og finde glæde i livets små hverdags øjeblikke. Vi har valgt produkter, der passer til netop dette - skab et hjem med masser af ren luft renset for skadelige partikler med vores luftrenser, skab dit eget spa med skønne sæber & dufte, noter alle dine unikke tanker og ideer ned i en Upcycled notesbog osv. Wabi Sabi livsstil har inspireret os til denne webshop med varer, vi syntes lever op til de krav en moderne forbruger har, stiller og ønsker . Du vil finde varer fra hele verden, men alle varer er nøje udvalgt efter Wabi Sabi principper.  Vi opfatter bæredygtighed, miljøbevidsthed & økologi, som en naturlig del af vores hverdag..
Studio Buus webshoppen er vores bud på Wabi Sabi i en moderne udgave her i Skandinavien.
Take a Breath - Take a Break