Bougies la Francaise, Danmark - B2B

Bougies la Française
Stearinlys produktion siden 1902 gennem 5 generationer

 

En industriel "saga", der har kombineret tradition og modernitet... Med en lang erfaring med stearinlys og voksfremstilling tilbyder DEVINEAU Group (1803), en århundrede gammel familie virksomhed, hvor fem generationer har afløst hinanden.

I generationer har Devineau familien delt en passion for traditionel knowhow inden for stearinlys fremstilling og skabt virksomheden Bougies la Francaise. De har haft fokus på kvalitet stearinlys og de har skabt historie med uforanderligt engagement til produktet - med stearinlyset som inspiration. De er i dag en del af Emosia Group, som også ejer Maison Berger, Charteau de Versailles duftlys og flere andre anerkendte duftvirksomheder. Deres knowhow har udviklet sig gennem årtier til at blive et af verdens førende mærker inden for bolig stearinlys og dufte.

Kollektionen består af duftlys samt kvalitets stearinlys både som bloklys og stagelys. Den er opdelt i disse grupper:

Colorama of Lights

Som et farvekort med Pantone farver og tilsvarende dufte til at oplyse rummet efter dine ønsker og årstiderne. Og find den duftende atmosfære, der matcher dine ønsker og dekorations stil.

Natural Lights

En serien vegetabilske duftlys med dufte fra rene æteriske olier - rene og lette dufte

Garden of Lights

En lysende spadseretur gennem 10 haver illustreret af en talentfuld ung kunstner, hvis største fornøjelse er at genopdage duften af vidunderlige haver. Denne kollektion tilbyder også udendørs dekorationslys til smukt at oplyse terrasser og haver.

Light Scenes

Stearinlys i alle størrelser & former - en ægte lysende scenografier, de vil fortrylle hverdagen og forvandle dine indre eller ydre rum til teatre af lys.

Refill til duftlys fra BLF

Der findes Refill til alle duftlys ....

______________

Se mere  om Bougies la Fracaise på deres Website

______________

Bougies la Francaise, Danmark varetages af Studio Buus. Ønsker du at købe Bougies la Francaise til din butik, så kontakt Studio Buus 

jb@studiobuus.dk.