Kok Maison, Skandinavien - B2B

KOK Maison 
Den franske specialist i rattan møbler gennem tre generationer.... 
Kok Maison kvalitets Rattan møbler


Da Pieter KOK flyttede til Frankrig i 20'erne, var han allerede arving til en lang familie tradition med fremstilling af rattan lænestole i Holland. Siden er firmaet gået i arv og senest kom Marion i 2015, som nu er fjerde generation. Et århundredes ekspertise og dedikation til produktion af kvalitet Rattan møbler.

Hvad er så anderledes ved KOK Maison rattan stole?
En KOK Maison rattan lænestol eller stol handler frem for alt om komfort og kvalitet uden kompromiser. Vi har været meget omhyggelige med vores produkters ergonomi og finish og behandlet dem, som om de var lavet af læder eller massiv eg, mens mange andre nøjes med at behandle rattan, som et billigt og eksotisk materiale. Vores rattan sæder handler ikke kun om udseende, de er også ekstremt komfortable og designet til hverdagsbrug. Samtidig er vores sortiment tidløs og velegnet til klimaet i vores regioner og skabt med formfulde kurver. Denne hyggelige, sofistikerede, men diskrete charme er det sande varemærke for KOK Maison rattan møbler.Et Rattan KOK Maison møbel er din garantien for bæredygtighed.
I overensstemmelse med vores tradition for pålidelighed og kvalitet, yder vi en eftersalgsservice med reservedele og reparationer, når det er muligt. Et KOK Maison rattan møbel er designet til at holde og kan videregives fra generation til generation.

Kollektionen består at en kollektion til Indoor og en kollektion til Outdoor. Desuden opdeles kollektionerne i design perioder.

Retro-serien designs fra tidligere, hvor produktionen igen er genoptaget.

Fra 1900-tallet findes Bagatelle-kollektion, som fanger Belle Epoques café ånden.

20'erne og 30'erne med den ikoniske Grand-père kollektion, så karakteristisk for fransk rattan.

50'erne og 60'erne med den vintage rattan, som feinschmeckere snapper op på loppemarkederne.

Vores nuværende serier, mere tidløse, har vævet rattan og ikke at forglemme vores dejlige udvalg af kurve i rattan kernen.

Et komplet udvalg af havemøbler i syntetisk rattan med deres aluminiumsstel, syntetisk Resinvæv og aftagelige hynder kan alle vores lænestole, sofaer, borde og havestole stå udenfor uanset vejret. Teksturen af ​​vores Resin er så godt designet, at illusionen om et ægte naturprodukt er perfekt. Det betyder, at vores havemøbler også kan bruges indendørs, i stuen, udestuen eller spisestuen, med alle fordelene ved nem vedligeholdelse.

Et komplet og koordineret sortiment af møbler i genanvendt teak Teakmøbler smukt sat sammen med Rattan, der giver en lethed til de lidt tungere recycled Teakmøbler med de lige linjer og robusthed. Teaktræet er smukt naturligt genbrugsteaktræ, håndbørstet for at fremhæve træets årer.

Se mere på Kok Maison`s Website.

Ønsker du at forhandle Kok Maison i din butik, så kontakt Studio Buus jb@studiobuus.dk